071-5142275 info@issoria.nl

STEUN ONS

Op de Burggravenlaan zijn de voorzieningen van een hoog niveau. Alle gasten hebben een eigen kamer met badkamer en kunnen gebruik maken van diverse gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen. De kwaliteit van de zorg is persoonlijk en hoog. Uw naasten krijgen een gastvrije ontvangst. Een kookvrijwilligers bereidt elke dag vers gekookte maaltijden, afgestemd op uw wensen. U kunt samen met uw naasten op uw eigen kamer eten. Het is mogelijk dat iemand op uw kamer blijft slapen.

De overheid vergoedt een deel van de kosten van dit voorzieningenniveau. Daarom vragen we van onze gasten een eigen bijdrage voor hun verblijf. De vergoeding van de overheid en de eigen bijdrage van de gasten tezamen dekken de kosten echter niet. Het resterende jaarlijkse tekort, ongeveer € 150.000,= wordt aangevuld door giften, donaties en een bijdrage van de Vrienden van Issoria.

DE VRIENDEN VAN ISSORIA

​De Stichting Issoria Hospice & Thuis komt jaarlijks geld tekort. De subsidie van het ministerie en de individuele bijdragen van onze gasten zijn niet kostendekkend. De Stichting Vrienden van Issoria ondersteunt Issoria Hospice & Thuis financieel en werft daartoe aanvullende inkomsten. Een bekende jaarlijkse actie van ons is de Slag om Leiden, een pub quiz die onlangs weer werd georganiseerd en met 420 deelnemers, 70 vrijwilligers en een opbrengst van ruim € 50.000, wederom een enorm succes was.

Ook zal er op 12 en 13 september 2024 weer druk worden gewandeld, als we in samenwerking met de TK Challenge Foundation de 24 uur voor Issoria organiseren. U kunt zich binnenkort al opgeven voor dit wandelfestijn op tkchallenge.

Na de zomer starten we ook met de verkoop van de Issoria kalender 2025, dit keer met schitterende foto’s van de Leidse amateurfotograaf Richard Steenvoorde.

Bekijk hier de website van de Vrienden van Issoria en volg de Vrienden van Issoria via Facebook.

STEUN ONS MET EEN TIKKIE

De snelste manier om ons te steunen is door middel van een Tikkie. Scan de code of ga klik hier.

Beschikt u niet over een mobiele telefo