Nieuws

Bekijk het actuele nieuws over Hospice Issoria op onze Facebookpagina.

Vacature verpleegkundige

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige verpleegkundige met ervaring in de oncologische en/of palliatieve zorg. Deze functie is voor 16-28 uur per week.

Hospice Issoria

Hospice Issoria biedt palliatieve zorg aan mensen in de laatste levensfase. Het Hospice bestaat sinds 2003 en is gevestigd in een karakteristieke villa aan de rand van het centrum van Leiden. Kwaliteit van leven en aansluiten aan de behoeften in de laatste levensfase zijn belangrijke waarden voor ons.
De hospice wordt aangestuurd door een directeur en telt 3 betaalde medewerkers. Daarnaast nemen de circa 100 vrijwilligers een belangrijke plaats in.

Een team van verpleegkundigen van ActiVite werkt nauw samen met vrijwilligers, huisartsen en een geestelijke verzorger. Regionaal speelt de hospice een prominente rol in het palliatieve netwerk.

Verantwoordelijkheden

Als verpleegkundige vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Jouw voornaamste taak is om samen met vrijwilligers palliatieve zorg aan onze gasten en hun naasten te  bieden. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en streeft naar continue verbetering. Je werkt nauw samen met collega- verpleegkundigen, de directeur en de coördinator, huisartsen en andere disciplines. Vanzelfsprekend geef je op creatieve wijze en met empathie inhoud aan de zorg waarbij je je professionele en persoonlijke ervaring inzet.

We verwachten dat je participeert in overige activiteiten van de hospice bijvoorbeeld de organisatie van een symposium of deelname in een werkgroep.

Profiel

Om in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 5 (HBO-V) of 4 (MBO-V) en een actieve BIG- registratie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ervaring met oncologie en palliatieve zorg is een pre. Het gevolgd hebben van een opleiding Palliatieve zorg strekt tot de aanbeveling. Je komt in dienst van ActiVite.

Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, reflectief op eigen handelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gewend om met complexe zorgsituaties om te gaan. Daarnaast beschik je over organisatietalent en bewustzijn en straal je rust uit. Je bent benaderbaar,  betrouwbaar, beschikt over empathisch vermogen en voelt behoefte voor persoonlijke groei .

Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en bent bereid alle voorkomende diensten te draaien.

Contact

Spreekt bovenstaande functie je aan dan kun je contact opnemen met Cock Kroft, teammanager van ActiVite, c.kroft@activite.nl of 071 5161415.Een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Lees hieronder de brochure De Keuken van Issoria van oktober 2020.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Lees hieronder de Issoria Flits van mei 2020. Oudere edities vindt u hier.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.