Nieuws

Bekijk het actuele nieuws over Hospice Issoria op onze Facebookpagina.

Vacature Coördinator

Sinds mei 2003 is Issoria actief om optimale zorg te bieden aan mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Psychische, sociale en spirituele zorg tellen hierbij evenzeer mee als de lichamelijke verzorging. Issoria biedt zoveel mogelijk ruimte, opdat ieder mens op eigen manier invulling kan geven aan de laatste fase van het leven.  Hospice Issoria werkt met aandachtsgebieden; zorg in de Hospice, begeleiding van mensen in de thuissituatie,  verspreiding van kennis aan medewerkers in en buiten de hospice en rouwondersteuning. In de Hospice werken verpleegkundigen gedetacheerd vanuit de thuiszorg, daarnaast zijn ruim honderd vrijwilligers actief. Binnen Issoria Thuis zijn ruim twintig vrijwilligers actief.

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de coördinator zijn wij op zoek naar:

Coördinator Hospice

(24-32 UUR PER WEEK)

Als coördinator organiseert en coördineert u de dagelijkse zorg voor de gasten van de Hospice en hun naasten uitgaande van de visie van Issoria. U geeft operationeel leiding aan de vrijwilligers en de verpleegkundigen. Hierbij werkt u nauw samen met de directeur van Issoria. U fungeert als een klankbord, onder andere op het gebied van inhoudelijke beleidszaken.

Bereikbaarheidsdienst en oproepbaarheid buiten kantooruren maken deel uit van uw werk.

U heeft een verpleegkundige achtergrond. U beschikt over aantoonbare ervaring in de palliatieve terminale zorg en in het werken met vrijwilligers. Ervaring met deskundigheidsbevordering en het geven van rouwondersteuning zijn een pre. U bent empatisch en sociaal vaardig. Zelfstandigheid, daadkracht, geduld en creativiteit zijn voor u vertrouwde begrippen.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Verder informatie over de vacature kunt u opvragen bij de Hospice, via 071 5142275. U kunt hiervoor vragen naar Marieke Zebregs, directeur.

Salariëring zal plaatsvinden volgens de CAO-thuiszorg.

Brieven kunt u sturen of mailen vóór  12 juli naar:
Sollicitatiecommissie Hospice Issoria,
t.a.v.: mw. M. Zebregs,
Burggravenlaan 11, 2313 HM Leiden, info@issoria.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de 3e week van juli.

De advertentie verschijnt tegelijkertijd intern en extern.

 

 

Vacature verpleegkundige

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige verpleegkundige met ervaring in de oncologische en/of palliatieve zorg. Deze functie is voor 16-28 uur per week.

Hospice Issoria

Hospice Issoria biedt palliatieve zorg aan mensen in de laatste levensfase. Het Hospice bestaat sinds 2003 en is gevestigd in een karakteristieke villa aan de rand van het centrum van Leiden. Kwaliteit van leven en aansluiten aan de behoeften in de laatste levensfase zijn belangrijke waarden voor ons.
De hospice wordt aangestuurd door een directeur en telt 3 betaalde medewerkers. Daarnaast nemen de circa 100 vrijwilligers een belangrijke plaats in.

Een team van verpleegkundigen van ActiVite werkt nauw samen met vrijwilligers, huisartsen en een geestelijke verzorger. Regionaal speelt de hospice een prominente rol in het palliatieve netwerk.

Verantwoordelijkheden

Als verpleegkundige vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Jouw voornaamste taak is om samen met vrijwilligers palliatieve zorg aan onze gasten en hun naasten te  bieden. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en streeft naar continue verbetering. Je werkt nauw samen met collega- verpleegkundigen, de directeur en de coördinator, huisartsen en andere disciplines. Vanzelfsprekend geef je op creatieve wijze en met empathie inhoud aan de zorg waarbij je je professionele en persoonlijke ervaring inzet.

We verwachten dat je participeert in overige activiteiten van de hospice bijvoorbeeld de organisatie van een symposium of deelname in een werkgroep.

Profiel

Om in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 5 (HBO-V) of 4 (MBO-V) en een actieve BIG- registratie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ervaring met oncologie en palliatieve zorg is een pre. Het gevolgd hebben van een opleiding Palliatieve zorg strekt tot de aanbeveling. Je komt in dienst van ActiVite.

Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, reflectief op eigen handelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gewend om met complexe zorgsituaties om te gaan. Daarnaast beschik je over organisatietalent en bewustzijn en straal je rust uit. Je bent benaderbaar,  betrouwbaar, beschikt over empathisch vermogen en voelt behoefte voor persoonlijke groei .

Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en bent bereid alle voorkomende diensten te draaien.

Contact

Spreekt bovenstaande functie je aan dan kun je contact opnemen met Cock Kroft, teammanager van ActiVite, c.kroft@activite.nl of 071 5161415.Een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Lees hieronder de brochure De Keuken van Issoria van oktober 2020.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Lees hieronder de Issoria Flits van mei 2020. Oudere edities vindt u hier.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.