Nieuws

Bekijk het actuele nieuws over Hospice Issoria op onze Facebookpagina.

Sinds mei 2003 is Issoria actief om optimale zorg te bieden aan mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Psychische, sociale en spirituele zorg tellen hierbij evenzeer mee als de lichamelijke verzorging. Issoria biedt zoveel mogelijk ruimte, opdat ieder mens op eigen manier invulling kan geven aan de laatste fase van het leven.  Dit doen wij zowel binnen ons hospice aan de Burggravenlaan in Leiden als in de thuissituatie. Binnen Issoria Thuis zijn ruim twintig vrijwilligers actief. De komende jaren wordt er een toenemende vraag aan palliatieve zorg in de thuissituatie verwacht. In de hospice zijn ruim honderd vrijwilligers actief. Daarnaast werkt er een team vaste verpleegkundigen. Zij zijn gedetacheerd vanuit thuiszorgorganisatie ActiVite.

In verband met doorontwikkeling van onze organisatie zijn wij op zoek naar:
Coördinator met aandachtsgebied Issoria Thuis
(16-20 UUR PER WEEK)

Als coördinator verzorg je intakegesprekken met nieuwe cliënten. Je bent actief bezig met werving, ondersteuning en begeleiding van vrijwilligers van Issoria Thuis. Je onderhoudt contacten met cliënten en mantelzorgers. Naamsbekendheid vergroten van Issoria Thuis bij wijkteams, transferbureaus en andere verwijzers maakt een belangrijk onderdeel uit van je werkzaamheden. De werkzaamheden verricht je in nauwe samenwerking met de andere coördinator van Issoria Thuis. Je verzorgt ondersteunende coördinatietaken voor de hospice en denkt mee over beleidszaken op het gebied van de palliatieve zorg.

Bereikbaarheidsdienst en oproepbaarheid buiten kantooruren maken deel uit van je werk.

Je hebt een achtergrond binnen de zorg, bij voorkeur een verpleegkundige opleiding. Je beschikt over aantoonbare ervaring in de palliatieve terminale zorg en in het werken met vrijwilligers. Ervaring met deskundigheidsbevordering is een pre. Je bent empathisch en sociaal vaardig. Zelfstandigheid, daadkracht, geduld en creativiteit zijn vertrouwde begrippen.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE
Verdere informatie over de vacature kun je opvragen bij de Hospice, via 071 5142275. Je kunt hiervoor vragen naar Marieke Zebregs, directeur of Hans van der Graaf, coördinator. Salariëring zal plaatsvinden volgens de CAO-thuiszorg.

Brieven kun je sturen of mailen vóór 31 augustus naar:
Sollicitatiecommissie Hospice Issoria,
t.a.v.: mw. M. Zebregs,
Burggravenlaan 11,
2313 HM Leiden,
info@issoria.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de 2e week van september. De advertentie verschijnt tegelijkertijd intern en extern.

Vacature verpleegkundige

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige verpleegkundige met ervaring in de oncologische en/of palliatieve zorg. Deze functie is voor 16-28 uur per week.

Hospice Issoria

Hospice Issoria biedt palliatieve zorg aan mensen in de laatste levensfase. Het Hospice bestaat sinds 2003 en is gevestigd in een karakteristieke villa aan de rand van het centrum van Leiden. Kwaliteit van leven en aansluiten aan de behoeften in de laatste levensfase zijn belangrijke waarden voor ons.
De hospice wordt aangestuurd door een directeur en telt 3 betaalde medewerkers. Daarnaast nemen de circa 100 vrijwilligers een belangrijke plaats in.

Een team van verpleegkundigen van ActiVite werkt nauw samen met vrijwilligers, huisartsen en een geestelijke verzorger. Regionaal speelt de hospice een prominente rol in het palliatieve netwerk.

Verantwoordelijkheden

Als verpleegkundige vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Jouw voornaamste taak is om samen met vrijwilligers palliatieve zorg aan onze gasten en hun naasten te  bieden. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en streeft naar continue verbetering. Je werkt nauw samen met collega- verpleegkundigen, de directeur en de coördinator, huisartsen en andere disciplines. Vanzelfsprekend geef je op creatieve wijze en met empathie inhoud aan de zorg waarbij je je professionele en persoonlijke ervaring inzet.

We verwachten dat je participeert in overige activiteiten van de hospice bijvoorbeeld de organisatie van een symposium of deelname in een werkgroep.

Profiel

Om in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 5 (HBO-V) of 4 (MBO-V) en een actieve BIG- registratie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ervaring met oncologie en palliatieve zorg is een pre. Het gevolgd hebben van een opleiding Palliatieve zorg strekt tot de aanbeveling. Je komt in dienst van ActiVite.

Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, reflectief op eigen handelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gewend om met complexe zorgsituaties om te gaan. Daarnaast beschik je over organisatietalent en bewustzijn en straal je rust uit. Je bent benaderbaar,  betrouwbaar, beschikt over empathisch vermogen en voelt behoefte voor persoonlijke groei .

Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en bent bereid alle voorkomende diensten te draaien.

Contact

Spreekt bovenstaande functie je aan dan kun je contact opnemen met Cock Kroft, teammanager van ActiVite, c.kroft@activite.nl of 071 5161415.Een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Lees hieronder de brochure De Keuken van Issoria van oktober 2020.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Lees hieronder de Issoria Flits van mei 2020. Oudere edities vindt u hier.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.