071-5142275 info@issoria.nl

Nieuws

Vacature: Projectleider project Oog voor Naasten 2

Issoria Hospice & Thuis biedt ondersteuning aan mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Psychische, sociale en spirituele zorg tellen hierbij evenzeer mee als de lichamelijke verzorging. Issoria biedt zoveel mogelijk ruimte, opdat ieder mens op eigen manier invulling kan geven aan de laatste fase van het leven.  Dit doen wij zowel binnen ons hospice aan de Burggravenlaan in Leiden als in de thuissituatie. Binnen Issoria Thuis zijn ruim twintig vrijwilligers actief. In de hospice zijn ruim honderd vrijwilligers actief. Daarnaast werkt er een team vaste verpleegkundigen. Zij zijn gedetacheerd vanuit thuiszorgorganisatie ActiVite.

Wij zijn op zoek naar:

Projectleider
(8 UUR PER WEEK)

Als projectleider ben je intensief betrokken bij het project Oog voor Naasten 2. Dit onderzoek richt zich op het toetsen van ervaringen van de Oog voor Naasten-methodiek in de praktijk. Deze methodiek is erop gericht de zorg voor en begeleiding van naasten structureel in te bedden in een organisatie. Het project is begin maart in Issoria opgestart en zal naar verwachting een looptijd van 1 jaar hebben.

lees meer

TK Challenge Foundation overhandigt cheque van €2.500
Esther Raats, voorzitter van de Stichting Issoria Hospice & Thuis, ontving uit handen van Jan Versteegh en Milan Pastoors van de TK Challenge Foundation een cheque van €2.500. Dit geld zal worden gebruikt voor het moderniseren van de logeerkamer binnen de hospice. Lees meer

Vacature: Terminale Zorg Hospice (Verpleegkundige en Verzorgende C & IG)

Locatie: Alphen aan den Rijn en Leiden
Uren: 16-28 uur
Salaris: maximaal € 3.362,22 bruto per maand (fulltime)

Ben jij een rots in de branding voor mensen in de laatste periode van hun leven? Voelen mensen zich door jouw warme persoonlijkheid gekend en geliefd? Kan jij in iedere situatie aanvoelen wat past? Voor Hospice Issoria Leiden en Hospice Alphen zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige en een Verzorgende IG.

lees meer

Esther Raats Nieuwe Voorzitter Issoria Hospice & Thuis
Op 1 november wordt Esther Raats-Coster de nieuwe voorzitter van Issoria Hospice & Thuis. Zij volgt voorzitter van het eerste uur Marcel Verburg op. Esther is een ervaren toezichthouder met een achtergrond in het (internationale) bedrijfsleven. Lees meer

Bekijk meer nieuws over Hospice Issoria op onze Facebookpagina.

Singelloop Leiden

Op 22 april 2022 vindt de Leidse Singelloop weer plaats. De TK Challenge Foundation heeft als doel het ondersteunen van organisaties en initiatieven die opkomen voor vitaliteit. Denk aan thema’s als gezondheid, sportiviteit en sociale cohesie. De TK Challenge Foundation ondersteunt Issoria met deelname aan de Singelloop, een van de klassiekers van de Foundation.

De run heeft een afstand van 6.961 meter en is hierdoor voor iedereen toegankelijk. Er wordt verzameld bij PLNT, Langegracht 70 in Leiden om 18.45 uur; de run start om 19.30 uur. De eerste run van 2022 zal feestelijk worden afgesloten met een borrel.

Tot dinsdag 19 april, 17.00 uur kun je je aanmelden om deel te nemen aan de Singelloop. Aanmelding kan via https://www.tkchallenge.nl/singelloop-leiden/

Hoe meer deelnemers, hoe beter!