071-5142275 info@issoria.nl

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Issoria Hospice & Thuis
Burggravenlaan 11
2313 HM Leiden
Tel. 071-5142275
Mail: info@issoria.nl

Bereikbaarheid

Parkeren

Op het terrein van het hospice is beperkte parkeergelegenheid. Buiten het terrein is het betaald parkeren (Parkeerzone B1). De betaling geldt van maandag tot en met zaterdag 09.00 – 19.30 uur, zondag is het vrij parkeren. Op feestdagen gelden de gewone tarieven en tijden.

Parkeertarieven openbare weg

Parkeerticket bij parkeermeter Zone B1, per 60 minuten € 2,80, minimale inworp € 0,20
Parkeerkaart – Dagkaart Zone A + B € 25,00 per dag.

Gehandicaptenkaart

Voor mensen met een gehandicaptenkaart geldt: houders van een gehandicaptenparkeerkaart mogen gratis parkeren op alle betaalde parkeerplaatsen voor ‘kort parkeren’. Tijdens het parkeren moet de gehandicaptenparkeerkaart duidelijk zichtbaar achter de vooruit van de auto zijn aangebracht.

Route

Openbaar vervoer

Issoria is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station van Leiden rijden meerdere bussen naar ons huis aan de Burggravenlaan. U kunt via de sites www.9292.nl, www.ns.nl en http://www.arriva.nl/ zoeken naar de beste verbinding en vertrektijden van en naar ons woonadres, Burggravenlaan 11 in Leiden. Vanaf de halte Burggravenlaan is het slechts een paar minuten lopen naar het hospice.

Auto

Voer in uw navigatie in: Burggravenlaan 11, Leiden.

Heeft u geen navigatiesysteem dan kunt u de volgende aanwijzingen volgen:

Vanaf de A4 (Den Haag – Amsterdam)
Neem de afslag Leiden-Oost, Zoeterwoude Rijndijk (afslag 6a). Kies richting Leiden-Oost. U komt op de Willem van der Madeweg. Aan het eind van deze weg gaat u linksaf de Hoge Rijndijk op. U blijft alsmaar rechtdoor rijden. Bij het vierde stoplicht slaat u linksaf de Burggravenlaan in. Het hospice ligt na een paar honderd meter aan uw rechterhand op de hoek met de Fruinlaan.

Vanaf de N11 (Alphen aan de Rijn – Leiden)
Rijd rechtdoor richting Leiden-Oost. U gaat aan het eind van de N11 rechtsaf de Willem van der Madeweg op. Aan het eind van deze weg gaat u linksaf de Hoge Rijndijk op. U blijft alsmaar rechtdoor rijden. Bij het vierde stoplicht slaat u linksaf de Burggravenlaan in. Het hospice ligt na een paar honderd meter aan uw rechterhand op de hoek met de Fruinlaan.

Vanaf de A44 (Wassenaar – Sassenheim)
Neem de afslag Leiden (afslag 8) en blijf de richting Leiden volgen. U gaat de Plesmanlaan op, rijdt aan het eind ervan rechtdoor onder het spoorviaduct door en gaat vervolgens linksaf de tunnel in. Uit de tunnel rijdt u rechtdoor en gaat u aan het eind van de weg rechtsaf de Willem de Zwijgerlaan op. Bij het derde stoplicht gaat u rechtsaf de Kooilaan in. Aan het eind van deze weg gaat u linksaf de Zijlsingel op. U rijdt de hele Zijlsingel af tot aan de driesprong bij stoplichten. Daar slaat u linksaf de Hoge Rijndijk in. Na de Shell-pomp bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf de Burggravenlaan in. Het hospice ligt na een paar honderd meter aan uw rechterhand op de hoek met de Fruinlaan.

STEUN ONS