Welke zorg bieden we?

  • iedereen (publiek zichtbaar)

In Hospice Issoria staat een hecht team van vrijwilligers en professionals dagelijks voor u klaar.

Vrijwilligers
De vrijwilligers zijn van groot belang in de hospice. Zij nemen de meeste dagelijkse werkzaamheden voor hun rekening. Zij helpen u bij de verzorging en proberen een sfeer te scheppen waarin u zich op uw gemak kunt voelen. Als u ergens behoefte aan heeft, kunt u dat aan de vrijwilligers kenbaar maken. Dat mag van alles zijn. Van een praatje, een wandeling tot het doen van een boodschap. 

Verpleegkundigen

Een vast team van gespecialiseerde verpleegkundigen van ActiVite neemt in nauw overleg met u en/of uw naasten en voor zover u dat wilt, de benodigde verpleegkundige zorg op zich. Er is 24 uur per dag een verpleegkundige in Issoria aanwezig.

Huisarts
Vanuit de gedachte dat alles zoveel mogelijk doorgaat zoals u thuis gewend bent, houdt u in Issoria uw eigen huisarts. Als dit niet lukt, bijvoorbeeld omdat de huisarts te ver weg woont, dan zorgt Issoria voor een vervangend huisarts.

Overige zorg en begeleiding
Mocht u in de thuissituatie al contact hebben met een professionele hulpverlener (psycholoog, maatschappelijk werkende, pastor, dominee, fysiotherapeut, kunstzinnig therapeut) dan is deze vanzelfsprekend ook welkom in Issoria. De hospice heeft zelf ook contacten met professionele hulpverleners. Zo is er een geestelijk verzorger die voor iedereen beschikbaar is. Mocht blijken dat u behoefte heeft aan aanvullende ondersteuning, dan zoeken we met u mee naar een geschikte vorm, inhoud en persoon. 

Interdisciplinair werken
Eens in de twee weken is er een gastenoverleg, waarbij verschillende medewerkers van de Hospice, een geestelijk verzorger en een arts van het consultatieteam palliatieve zorg Hollands Midden aanwezig zijn

Coördinatoren
De algehele leiding van de hospice is in handen van de coördinatoren.

xyz
Hospice Issoria
Burggravenlaan 11
2313 HM LEIDEN
Tel. 071-5142275
E-mail:info@issoria.nl 
.......................................