Workshop rouw

  • iedereen (publiek zichtbaar)

Wat bieden het kenniscentrum?
> Workshop Rouw

Wat kost het?

Meer informatie?

Contact

Een hospice is een woonhuis voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Een huis met liefde voor de kwaliteit van het leven. Onze verzorging is afgestemd op uw wensen en behoeften, waarbij de zorg voor lichaam en geest even belangrijk is.

Als thuis blijven in de laatste levensfase moeilijk of misschien zelfs onmogelijk is, kan Hospice Issoria een gastvrij en huiselijk alternatief zijn. U krijgt een eigen kamer met faciliteiten en natuurlijk staat de rest van het huis en de prachtige tuin ook ter beschikking.

Het is een plek waar u 'gewoon uzelf' kunt zijn, waar u zich veilig en geborgen kunt voelen. Een huis waar, bijna, alles mag en waar zeker niks moet. U kunt uw kamer aankleden met persoonlijke spulletjes en naar eigen inzicht uw dag indelen. U kunt tv kijken, luisteren naar muziek en rusten wanneer het u uitkomt. Natuurlijk kunt u ook vrienden en familie ontvangen, zo veel en zo vaak u wilt. Er is een logeerkamer voor uw naasten. En indien u dit wenst kan uw dierbare ook bij u op de kamer slapen.