Hospice Issoria

  • iedereen (publiek zichtbaar)

Hospice Issoria is een woonhuis voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Een huis met liefde en aandacht voor de kwaliteit van het leven. In Issoria is uw verzorging afgestemd op uw wensen en behoeften, waarbij de zorg voor lichaam en geest even belangrijk zijn. Het is een plek waarvan we hopen dat u er ‘gewoon uzelf’ kunt zijn en waar u zich veilig en geborgen kunt voelen. Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar.

Hospice Issoria is gevestigd in een sfeervol monumentenpand dicht bij het centrum van Leiden. Vanuit het huis kijkt u uit op een grote tuin. Er zijn zeven gastenkamers met eigen sanitaire voorzieningen, een lift, een huiskamer en een stilteruimte. U kunt uw eigen kamer naar wens aankleden met persoonlijke spulletjes. In de keuken wordt vers gekookt, ook uw naaste kan er desgewenst iets voor u maken. Het huis is aangepast en ingericht naar de moderne eisen van verpleging en verzorging.

Het is fijn om ook in de hospice uw familie en vrienden om u heen te hebben. Om te praten, herinneringen te delen of om gewoon samen te zijn. In Issoria kunt u hen ontvangen, zo veel en zo vaak u wilt. Er is een logeerkamer voor uw naasten, maar het is ook mogelijk dat uw dierbare bij u op de kamer slaapt.