Fantastische 1.001 euro-club

  • iedereen (publiek zichtbaar)

Verzin een eigen actie waarmee je vrienden, kennissen, collega’s, buurtgenoten gezamenlijk 1.001 euro laat betalen. Je hebt twee jaar de tijd om je 1.001 euro te realiseren. Heb je iets verzonnen, meld je dan aan bij José. Je actie wordt dan vermeld op de site www.issoria.nl

José Neuteboom, die als verpleegkundige bij Issoria werkt, heeft een fantastisch idee gelanceerd. Zij zoekt 100 actievoerders die in twee jaar tijd ieder 1.001 euro voor Issoria ‘verdienen’ met ieder een eigen actie passend bij je eigen talent of bij die van je geliefden en naasten. Kun je bijvoorbeeld goed breien, dan kun je misschien 20 truien breien en verkopen de komende twee jaar. Als je ze verkoopt voor € 50,05 haal je die € 1.001 op. Wil je zoon of dochter 1x per kwartaal de auto van jou, je ouders en de buren wassen? Kun je lekker koken? Nodig iedere maand een aantal vrienden uit voor een driegangenmaaltijd en vraag een vergoeding voor het goede doel. Je kleindochter kan goochelen op een verjaardagspartijtje. Je lief kan muziek maken, schilderen, timmeren, een marathon gesponsord lopen, dansen, zingen, toneel spelen … laat haar of hem lid worden van de club.

José zelf zoekt 100 mensen die de uitdaging aan willen gaan en samen de Fantastische 1.001 euro-club vormen. Als het lukt 100 actievoerders te vinden die erin slagen ieder €1.001 te verdienen de komende twee jaar dan levert dit dik honderdduizend euro op voor Issoria! En het levert een grote groep mensen op die door hun deelname aan één van de acties, het werk van Hospice Issoria leren kennen. Een geweldig idee dus.

Ga de uitdaging aan en meld je per mail aan met jouw actie bij: info@issoria.nl onder vermelding van de Fantastische 1.001 euro club. Je krijgt dan een officieel lidmaatschapscertificaat toegestuurd, samen met achtergrondinformatie en een lijstje met do’s en don’ts. Ook kun je met José sparren voor het geval je schijnbaar onoverkomelijke problemen tegenkomt bij je project.

Wil je het verhaal over en achter de Fantastische 1001euro-club horen:

Jose Neuteboom over de 1001 euro club van Issoria

Bekijk de 1.001euro projecten

 

 

xyz 
Vrienden van Issoria
p/a Burggravenlaan 11
2313 HM LEIDEN
Tel. 071-5142275
E-mail:vriendenvanissoria@gmail.com 
IBAN Vrienden:  
NL75ABNA0892838426
.......................................